Commercieel

Commerciële Schilderwerken

Hoe uw bedrijf er in de eerste oogopslag uitziet is een essentieel onderdeel van uw merk. Oude, versleten verf of verouderde kleuren kunnen afbreuk doen aan de professionaliteit van uw bedrijf. Ons team van commerciële schilders bij Schilderwerken24.be kan u helpen om uw bedrijf er van binnen en van buiten goed uit te laten zien, zodat u een positieve, blijvende indruk op uw klanten maakt.

Onze betrokkenheid bij onze klanten is de basis van ons bedrijf. We huren alleen de beste professionele schilders in die bekwaam en getalenteerd zijn in wat ze doen. Of u nu interieur- of exterieur schilderdiensten nodig hebt, u kunt vertrouwen op ons team.

Onderscheid uw bedrijf van de concurrentie met professionele commerciële schilderdiensten van ons deskundig team bij Schilderwerken24.be . Zorg ervoor dat uw bedrijf er van binnen en van buiten goed uitziet, zodat u altijd de beste indruk maakt op uw klanten.

Wij weten dat onze commerciële klanten speciale zorg nodig hebben als het gaat om het halen van deadlines en het open blijven staan voor zaken. Ons team zorgt ervoor dat uw schilderservice volgens uw planning en binnen uw budget wordt uitgevoerd. Bel ons vandaag nog op 0471050516 voor een gratis offerte en advies.

Waarom onze commerciële Schilderdiensten een plus voor uw bedrijf zijn

De uitstraling van een bedrijf is een belangrijke factor voor klanten, klanten en medewerkers. Als het gebouw er vies of slecht onderhouden uitziet, heeft dat een negatieve invloed op de indruk die mensen ervan hebben. Onderdeel van dat continue onderhoud is het aanbrengen van een nieuwe verflaag wanneer dat nodig is.

Waarom regelmatig schilderen belangrijk is voor uw bedrijf

Als een klant of opdrachtgever uw bedrijfspand bezoekt en ziet dat de verf is gechipt, geschild of vervaagd, welke indruk denkt u dan dat ze van uw bedrijf zullen hebben? Als u het uiterlijk van uw gebouw niet onderhoudt, welke andere gebieden zult u dan waarschijnlijk verwaarlozen?

 • Financiële problemen.
  Bezoekers van uw bedrijf kunnen denken dat uw bedrijf het niet goed doet als u het zich niet kunt veroorloven om het regelmatig te laten schilderen.
 • Klantenservice.
  Heeft uw veronachtzaming van het uiterlijk van uw pand ook te maken met een gebrekkige klantenservice?
 • Netheid.
  Als u de geschilderde delen van het gebouw negeert, bespaart u dan ook op schoonmaakkosten. Een restaurant waar de gevel er out en versleten van uitziet, zal minder klanten aantrekken. Mensen geloven niet dat de keuken kraaknet is als de gevel er verloederd uitziet
 • Ander onderhoud.
  Het laten schilderen van een commercieel gebouw is een van de vele vereisten van regulier onderhoud. Worden ook ander belangrijk onderhoud verwaarloosd?

Hoewel deze aannames misschien niet helemaal kloppen, is het de indruk die er toe doet. Waarom het risico nemen om klanten te verliezen als een nieuwe verflaag een goede eerste indruk kan maken?

Neem Schilderen op in uw budget in 2021

Hoe het schilderen van uw bedrijf uw bottom line kan verbeteren. Heeft uw bedrijfsgebouw een facelift nodig? Creëer een betere eerste indruk met een frisse verfbeurt!

Huur een commerciële schilder in voor de beste resultaten

U denkt misschien dat u een paar euro kunt besparen door uw bedrijf zelf te schilderen, of door een paar studenten in te huren tijdens de schoolvakantie. U kunt wat geld besparen in de korte termijn maar het resultaat op lange termijn kan minder dan optimaal zijn. Het kan eigenlijk meer kosten dan wanneer u een erkende commerciële schilder heeft ingehuurd.

Er is meer aan het schilderen van een commercieel gebouw dan het kopen van wat verf, penselen en rollen en het uitstrijken van verf op de muren. Een goede voorbereiding kan het verschil maken tussen een slordige verfbeurt en een glad, langdurig oppervlak. Het beschermen van de inrichting en de mensen in de omgeving is belangrijk. Een grondige schoonmaakbeurt kan ook een groot verschil maken.

Het inhuren van de juiste commerciële schilder

Maak niet de fout om zomaar een commercieel schildersbedrijf in te huren. U moet ervoor zorgen dat de aannemer een goede reputatie heeft, betrouwbaar is en de expertise heeft die nodig is om het werk goed te doen.

Controleer beoordelingen en vraag naar referenties. Zorg ervoor dat u die referenties controleert. Zijn ze gelicenseerd en verzekerd? Leveren ze gratis offertes? Krijg een gedetailleerde schriftelijke offerte vooraf voordat het werk wordt gedaan. Het laagste bod is niet altijd de beste keuze. Sommige bedrijven zullen u een laag initieel bedrag geven om hun voet in de deur te krijgen, en dan overstag gaan op “extra’s” tijdens het project.

Schilderaannemers zoals Schilderwerken24.be die lokale belgische bedrijven zijn streven naar een hogere kwaliteit resultaten en een betere klantenservice. Wij zijn enkel tevreden als we u het beste van onszelf kunnen geven u u compleet tevreden bent met de kwaliteit van ons werk.