Jouw gevelschilder in Sint-Niklaas

Ben je op zoek naar een schilder in Sint-Niklaas voor de buitenmuren van je nieuwe project? Zoek niet verder, schilderwerken24.be is geknipt voor de klus!

Schilderwerken24.be is een schildersbedrijf actief in de regio rond Sint-Niklaas. Wij staan garant voor kwaliteitsvol werk, uitgevoerd in onderling overleg en steeds binnen de afgesproken termijn.

Bij schilderwerken24.be hebben we veel specialisten uit Sint-Niklaas onder één dak.

Wij hebben onder andere een grote ervaring in het schilderen van buitenmuren van allerhande gebouwen. Wij schilderen met regelmaat de buitenkant van huizen, kantoorgebouwen en zelfs publieke gebouwen.

Interieur Schilderen vs. Het schilderen van buitenmuren

Iedereen heeft wel eens een binnenmuur geschilderd, of toch tenminste een poging ondernomen. Een binnenmuur schilderen is immers relatief eenvoudig. Zolang je geen perfecte egale muur wilt, kan je het gewoon zelf doen. Toch vinden veel mensen het een heel gedoe, en terecht. Je moet de juiste verf gaan kopen, je huis helemaal schilderklaar maken, schildermateriaal zoeken en uiteindelijk een hele tijd lopen schilderen. Lastig. Zoek je iemand die dit allemaal voor je kan regelen? Ga een kijkje nemen op onze servicepagina.

Een buitenmuur, daarentegen, daarvoor huurt zo goed als iedereen een professional in. Het schilderen van een buitenmuur is een pak technischer. Iemand zonder ervaring maakt er al snel een soep van! Je kan niet zomaar op een buitenmuur beginnen schilderen, de muur moet eerst volledig worden schoongemaakt. Alle stof, roest, mos en dergelijke moet verwijderd worden. Dit is in vele gevallen al een hele klus! Verder moet er vaak ook een laag primer worden aangebracht om voor een goede hechting met de nieuwe verflaag te zorgen.

De oplossing: schilderwerken24.be

Het schilderen van je buitenmuren is een grote opgave. Een professionele schilder inhuren is dan ook geen overbodige luxe.

Gelukkig is een gespecialiseerde buitenmuur schilder inhuren in Sint-Niklaas is goedkoper dan je op het eerste zicht zou denken! Bij schilderwerken24.be kan je al een schilder gespecialiseerd in buitenmuren inhuren voor 35,00 euro per uur.

Er kan ook een tarief per vierkante meter (m2) afgesproken worden.

We verzekeren een prijs en dienstverlening op jouw maat!

Contacteer ons vrijblijvend op.