binnenland-castellon-vakantie

Overnachten in het binnenland van Castellon

Als u op zoek bent naar een rustige en ontspannen vakantie in de provincie Castellón, dan is het binnenland van de regio een perfecte keuze. Hier zijn enkele van de beste plekken om te verblijven in het binnenland van Castellón:

  1. Masía de Matuta: gelegen in de buurt van de stad La Jana, biedt deze prachtige boerderij accommodatie in een rustige en landelijke omgeving. De boerderij heeft een zwembad, een tuin en een restaurant waar u kunt genieten van lokale gerechten.
  2. Casa Rural El Pati de l’Alberca: gelegen in de gemeente La Vall d’Alba, biedt deze landelijke accommodatie comfortabele kamers met uitzicht op de bergen. Het heeft ook een restaurant dat gespecialiseerd is in regionale gerechten en een buitenzwembad.
  3. La Casa del Mercat: gelegen in de gemeente Les Useres, biedt deze gerenoveerde boerderij accommodatie in een charmante omgeving. Het heeft een buitenzwembad en een restaurant dat heerlijke lokale gerechten serveert.
  4. Mas de la Segarra: gelegen in de buurt van de stad Morella, biedt deze boerderij accommodatie in een prachtige landelijke omgeving. Het heeft een buitenzwembad en een restaurant dat gespecialiseerd is in traditionele gerechten uit de regio.
  5. Casa Rural Els Orgues: gelegen in de gemeente Culla, biedt deze landelijke accommodatie comfortabele kamers met uitzicht op de bergen. Het heeft ook een buitenzwembad en een restaurant dat lokale gerechten serveert.

Deze accommodaties bieden allemaal een rustige en ontspannen sfeer, weg van de drukte van de kuststeden. U kunt genieten van prachtige uitzichten op de bergen, lokale gerechten proeven en genieten van de rust en stilte van het binnenland van Castellón. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een vakantie met het gezin, deze accommodaties zijn een geweldige optie voor uw volgende vakantie in de provincie Castellón.

Maar is het binnenland wel leuk voor een vakantie?

Jazeker, want het is een zeer groene omgeving in de bergen in de Costa Azahar. Het nog vrij onbekende en onaangetaste stukje Spanje is zeer uniek te noemen.

Weg van de massa, weg van de drukke kustgebieden. Je komt niet veel Nederlanders tegen. En je bent nooit ver van de kust of een pittoresk dorp. Vaak is er een zwembad aanwezig bij een overnachting in het binnenland. Maar de meeste dorpen hebben een gemeenschaps- zwembad, piscina municipal waar je voor een paar euro kunt zwemmen.

In het binnenland van Castellón vindt u een indrukwekkend gebergte met hoge pieken, canyons, en uitgestrekte bossen. Het gebied is ook bezaaid met kleine dorpjes en middeleeuwse stadjes die een rijke geschiedenis en architectuur hebben. Daarnaast biedt het binnenland van Castellón een authentieke culinaire ervaring met lokale specialiteiten zoals de paella van Castellón, verse zeevruchten en wijnen.

Outdoor activiteiten

Er zijn ook veel activiteiten te doen in het binnenland van Castellón, zoals wandelen, fietsen, paardrijden, en bergbeklimmen. De regio heeft een aantal natuurparken die ideaal zijn voor outdoor activiteiten en biedt ook culturele evenementen en festivals het hele jaar door.

Kom naar het mooie Castellon in de Valenciaanse gemeenschap

Kortom, het binnenland van Castellón biedt een unieke en authentieke ervaring voor een vakantie in Spanje. Of u nu op zoek bent naar avontuur, cultuur, ontspanning of een combinatie van dit alles, het binnenland van Castellón heeft voor elk wat wils.