feet, socks, cozy-5558288.jpg

Hoe de openhaard moderniseren met de inzethaard?

Het vervangen van een traditionele open haard door een inzethaard is een slimme keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een efficiëntere, veiligere en esthetisch aantrekkelijkere verwarmingsoplossing. Inzethaarden bieden een uitstekende warmte-efficiëntie, zijn milieuvriendelijk en kunnen de esthetiek van uw woonruimte aanzienlijk verbeteren.

Wist je dat…een openhaard veel warmte verliest? En dat een open haard een hogere uitstoot heeft, wat resulteert in een ongezonde leefomgeving.

Waarom kies je voor een inzethaard?

  1. Efficiëntie: Inzethaarden zijn ontworpen om een hogere warmte-efficiëntie te bieden dan traditionele open haarden, waardoor ze een kosteneffectieve optie zijn.
  2. Veiligheid: Met gesloten verbrandingssystemen verminderen inzethaarden het risico op brandgevaar en verbeteren ze de luchtkwaliteit binnenshuis.
  3. Esthetiek: Moderne inzethaarden zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en afwerkingen, waardoor ze een stijlvolle aanvulling zijn op elke woning.

Kortom, efficiënt, veilig en modern, daarom kies je voor een inzethaard. Bovendien hoef je niet te breken en te verbouwen. In korte tijd is deze haard in te bouwen. Dit scheelt tijd en dus ook geld. We kunnen wel stellen dat een inzethaard voordeliger is dan een inbouwhaard.

Minimaal 75% rendement

Het vervangen van jou open haard door een inzethaard is een waardevolle investering die comfort, efficiëntie, en stijl toevoegt aan je huis. Door de juiste keuzes te maken en te zorgen voor professionele installatie en onderhoud, is het mogelijk om jarenlang genieten van de voordelen van de inzethaard.

Door te kiezen voor een inzethaard, kiest u voor een duurzamere, veiligere en meer esthetisch aantrekkelijke verwarmingsoplossing die zowel de waarde als het comfort van uw huis verhoogt.

Inzethaarden verkrijgbaar bij HGB trading

Met de vraag waar je dan een inzethaard kunt aanschaffen. Dat is bij hgb-trading in Beverwijk. Met een online en fysieke winkel kan je altijd terecht.

Kijk rond in de showroom en laat je informeren.