architecture, interior, room-2804069.jpg

Elektrisch verwarmen met de elektrische cv ketel, DAT

Als je van het gas af wilt en overstappen op elektrisch verwarmen dan kan dit ook op een voordelige manier. Kijk bijvoorbeeld eens naar de elektrische cv ketel. Deze is zeer eenvoudig om te wisselen met de gas cv zonder te verbouwen. Ook is het een compact apparaat die niet in de weg hangt.

Compact is een groot voordeel

Compact is een groot voordeel te noemen. Op deze manier heb je geen grote apparaten in huis. En de ketel kan ook op andere plekken opgehangen worden, reken er maar op dat deze muisstil is. Geen last van geluiden.

Eenvoudig te installeren

Ook is de elektrische cv ketel eenvoudig te installeren. En is een efficiƫnte manier om de woning te verwarmen zonder gas te gebruiken.

Het grote voordeel van elektrisch verwarmen is dat er geen verbrandingsproces plaatsvindt, wat betekent dat er geen uitstoot van schadelijke stoffen is. Bovendien is een elektrische cv-ketel relatief eenvoudig te installeren en onderhouden, omdat er geen rookgasafvoer nodig is.

Er is dus een veilige en schone woonsituatie zonder de giftige dampen die vrijkomen.

Kies het juiste vermogen voor jou te verwarmen oppervlak

En dit is een heel belangrijk punt waar beslist niet op bezuinigd moet worden. Want je moet eerst het te verwarmen oppervlak berekenen om het juiste vermogen aan te schaffen. Als je bijvoorbeeld een oppervlak hebt van 65m2 dan kom je misschien uit op een 6kW elektrische cv ketel.

Op de website is een overzicht te vinden waar je je ongeveer aan vast kunt houden.

Nog enkele voordelen van elektrische cv ketel, DAT

  • eenvoudig om te wisselen
  • combineren met warmtepomp, zonnepanelen, cv houtkachel
  • muisstil
  • compact apparaat
  • voordelig in aanschaf
  • niet veel onderhoud nodig
  • kan in diverse ruimtes opgehangen worden
  • hoog rendement

Waar kan ik de elektrische cv ketel, DAT aanschaffen?

Makkelijk online bestellen vanuit je luie stoel bij warmteshop.eu. En binnen 2 werkdagen bij jou in huis. Hier is nog meer handige tips en informatie te vinden betreft elektrisch verwarmen. via de link elektrische cv ketel, DAT.

Laat een reactie achter